Školenie - reštaurácia 

Sample Headline

Získajte praktické školenie pre svoju prácu v hotely alebo reštaurácii. Úloha čašníka je viac ako prijímanie objednávok a obsluhovanie stolov a pomôžeme vám zvládnuť všetky aspekty vašej práce. 

Vďaka kurzu sa naučíte, ako maximalizovať predaj, poskytovať vynikajúce služby a posunúť svoju kariéru na vyššiu úroveň. 

Navrhneme systém na zlepšenie organizácie práce, zvýšenie efektivity práce a zníženie prevádzkových nákladov.

Úvod

5 Najhlavnejších zručností čašníka
Zamestnanecká štruktúra

Vzorne upravený čašník

Uniforma
Pracovná obuv
Osobná hygiena
Vzhľad

Správny spôsob pozdravenia a usadenie zákazníka

Stolovanie
Základné pravidlá
Formálne stolovanie
Neformálne stolovanie
Formy obsluhy

Obslužná prevádzka

Formy obsluhy, druhy servisu a obsluha v reštaurácii
Atmosféra v reštaurácií - ráno, obed, večer
Servírovanie jedla na stôl
Servírovanie nápojov
Upratanie stola po jedle
Izbová služba

Upselling

Návrhy na predaj
Návrhy zákazníkovi
Náhrady
Extra služby