Úvod
Služby
Školenia
Hotelový management
Webové stránky
Projekty
Blog
Kontakt
Úvod
Služby
Školenia
Hotelový management
Webové stránky
Projekty
Blog
Kontakt
Školenie - reštaurácia
Získajte praktické školenie pre svoju prácu v hotely alebo reštaurácii. Úloha čašníka je viac ako prijímanie objednávok a obsluhovanie stolov a pomôžeme vám zvládnuť všetky aspekty vašej práce.
Vďaka kurzu sa naučíte, ako maximalizovať predaj, poskytovať vynikajúce služby a posunúť svoju kariéru na vyššiu úroveň.
Navrhneme systém na zlepšenie organizácie práce, zvýšenie efektivity práce a zníženie prevádzkových nákladov.
Úvod
5 Najhlavnejších zručností čašníka
Zamestnanecká štruktúra
Vzorne upravený čašník
Uniforma
Pracovná obuv
Osobná hygiena
Vzhľad
Správny spôsob pozdravenia a usadenie zákazníka
Stolovanie
Základné pravidlá
Formálne stolovanie
Neformálne stolovanie
Formy obsluhy
Obslužná prevádzka
Formy obsluhy, druhy servisu a obsluha v reštaurácii
Atmosféra v reštaurácií - ráno, obed, večer
Servírovanie jedla na stôl
Servírovanie nápojov
Upratanie stola po jedle
Izbová služba
Upselling
Návrhy na predaj
Návrhy zákazníkovi
Náhrady
Extra služby
Servírovanie
Čaj a káva
Ako pripraviť správne espresso?
Víno a servírovanie
Nápoje a ich klasifikácia
Nealkoholické nápoje
Alkoholické nápoje
Jednoduché párovanie vína
Čistota na pracovisku
Sanitačný program
Manipulácia s chemickými látkami
Obslužná prevádzka - reštaurácia
Leštenie pohárov a príborov
Kontrolné zoznamy
Sťažnosti a riešenie problémov
Základné pravidlá
Prvý dojem
Sťažnosť ako forma komunikácie