Školenie čašník

Získajte praktické školenie pre svoju prácu v hotely alebo reštaurácii. Úloha čašníka je viac ako prijímanie objednávok a obsluhovanie stolov a pomôžeme vám zvládnuť všetky aspekty vašej práce. Vďaka kurzu sa naučíte, ako maximalizovať predaj, poskytovať vynikajúce služby a posunúť svoju kariéru na vyššiu úroveň. Navrhneme systém na zlepšenie organizácie práce, zvýšenie efektivity práce a zníženie prevádzkových nákladov.

Lekcia 1

Úvod

  • 5 Najhlavnejších zručností čašníka
  • Zamestnanecká štruktúra

Vzorne upravený čašník

  • Uniforma
  • Pracovná obuv
  • Osobná hygiena
  • Vzhľad

Správny spôsob pozdravenia a usadenie zákazníka

  • Stolovanie
  • Základné pravidlá
  • Formálne stolovanie
  • Neformálne stolovanie
  • Formy obsluhy

Obslužná prevádzka

  • Formy obsluhy, druhy servisu a obsluha v reštaurácii
  • Atmosféra v reštaurácií - ráno, obed, večer
  • Servírovanie jedla na stôl
  • Servírovanie nápojov
  • Upratanie stola po jedle
  • Izbová služba

Upselling

  • Návrhy na predaj
  • Návrhy zákazníkovi
  • Náhrady
  • Extra služby

Cena: 500 Eur

Kapacita: do 6 ľudí

Čas: 4 - 6 hodín


Lekcia 2

Servírovanie

  • Čaj a káva
  • Ako pripraviť správne espresso?
  • Víno a servírovanie

Nápoje a ich klasifikácia

  • Nealkoholické nápoje
  • Alkoholické nápoje
  • Jednoduché párovanie vína

Čistota na pracovisku

  • Sanitačný program
  • Manipulácia s chemickými látkami
  • Obslužná prevádzka - reštaurácia
  • Leštenie pohárov a príborov
  • Kontrolné zoznamy

Sťažnosti a riešenie problémov

  • Základné pravidlá
  • Prvý dojem
  • Sťažnosť ako forma komunikácie

Kľúčové pojmy

Cena: 700 Eur

Kapacita: do 6 ľudí

Čas: 4 - 6 hodín 

Objednajte si kurz pre reštauráciu

Vyplňte všetky potrebné údaje a my sa Vám čo najskôr ozveme späť.