Hotelový manažment Basic
Hotelový manažment Basic
Analýza prostredia, servisu, ponúkaného jedla, nápojov a vyhodnotenie pre manažment hotela a reštaurácií.
Prostredie
- atraktívnosť lokality
- interiér - koncept a štýl podniku
- dekorácia, detaily, zladenie personálu
- komfort sedenia, súkromie
- celková atmosféra, hudba, kvety
- celková čistota reštaurácie, hygiena personálu, toalety
- prestieranie - design, porcelán, striebro, obrusy
Servis
- práca s rezerváciou
- dostupnosť a možnosti parkovania, prístup a vybavenie pre telesne postihnutých
- obsluha - vystupovanie, ochota, profesionalita, odborná úroveň
- kultúra pri platení, jedálny lístok, nápojový lístok, vzhľad a prevedenie
Jedlá a nápoje
- kvalita jedla - koncept kuchyne, kvalita surovín
- sledovanie trendov
- spoľahlivosť kuchyne pri všetkých chodoch, estetika jedál na tanieri
- úroveň gastronomickej kreativity, špeciality podniku
- primeranosť ponuky, alternatívy, sezónna ponuka
- alkoholické a nealkoholické nápoje, sortiment
- vinná karta, práca s vínom
Vyhodnotenie
- do detailov pravdivo uvedené informácie v správe o vašom podniku
- dodržanie pravidiel a zásad etického kódexu
Cena závisí od veľkosti zariadenia alebo podniku
Trvanie analýzy hotelového alebo reštauračného manažmentu je približne týždeň - záleží na veľkosti prevádzky a vzdialenosti
Toto nie je záväzná objednávka. Všetko závisí od miesta prevádzky a dohodnutého času.
Garancia vrátenia peňazí
Ak nenaplním Vaše očakávania, alebo jednoducho zmeníte názor, nemusíte sa obávať - garantujem vrátenie peňazí v plnej výške a bez zbytočných otázok.
Na rozmyslenie máte celých 14 dní.